چقدر طول می کشد تا مسیر عصبی جدید ساخته شود؟(مسیر عصبی قسمت چهارم)

چقدر طول می کشد تا مسیر عصبی جدید ساخته شود؟

مسیر عصبی قسمت چهارم

در مقاله قبلی توضیح دادیم که، ما هر کاری را که در این دنیا  بخواهیم انجام  بدهیم اول باید مسیرعصبی آن کار در ذهن ما ساخته شود تا ما قادر به انجام آن کار باشیم. و تا مسیر عصبی کاری در ذهن ما ساخته نشود ما می نمی توانیم آن کار را انجام دهیم.

و گفتیم که هر کاری را که ما انجام می دهیم از میلیون ها مسیر عصبی تشکیل شده که باید از ابتدایی ترین مرحله تا نهایی شدن کار آن ها را در ذهن خود بسازیم تا بتوانیم آن کار را به خوبی انجام بدیم و در آن کار مهارت کسب کنیم.

و حالا در این مقاله می خواهیم توضیح بدیم که چقدر طول می کشد تا یک مسیر عصبی ساخته شود ؟ و ما از کجا می توانیم بفهمیم که مسیرعصبی ساخته شده؟

چقدر زمان می برد تا یک مسیرعصبی ساخته شود؟

 

وقتی ما تصمیم به انجام کاری می گیریم مغز به میلیون ها نورون یا سلول عصبی که در ذهن ما وجود دارد دستور می دهد و پیام عصبی می فرستد. زمانی که پیام عصبی به یک نورون عصبی می رسد، نورون عصبی پیام را از طریق دندریت های خود دریافت می کند و آن را بررسی می کند و اگر نیاز بود که پیام به نورون دیگری منتقل شود از طریق آکسون های خود پیام عصبی را به نورون دیگر مربوط به این قسمت ارسال می کند. ابتدا نورون هایی که مسئول این قسمت هستند بسیار از هم دور هستند و از این طریق کم کم شروع می کنند یکدیگر را پیدا کردند و هر بار که ما آن کار را تکرار می کنیم هم بر تعداد نورون های عصبی افزوده می شود و هم بر پیام های عصبی که بین نورون ها انتقال می یابد. و به این ترتیب مسیرهای عصبی مربوط به آن شروع به ساخته شدن می کنند. و برای اینکه ما در کاری به اندازه کافی مهارت کسب کنیم به طوری که خیلی راحت بتوانیم آن کار را انجام دهیم مدت زمان معینی باید بگذرد.

و معمولاً ساخت مسیرهای عصبی اولیه در هر کاری از نظر علمی تقریباً بین ۲۱ الی ۳۰ روز طول می کشد که براساس ساده یا آسان بودن آن کار و همچنین سرعت یادگیری در افراد مختلف، متفاوت است. یعنی ما هر کاری را که شروع می کنیم علاوه بر اینکه باید آن کار را با گام های کوچک هر روز و به طور منظم و مستمر تکرار کنیم باید به مدت ۲۱ الی ۳۰ روز هم آن کار را انجام دهیم تا مسیر های عصبی اولیه آن کار ساخته شوند. ( یعنی علاوه بر تکرارهای منظم و مستمر روزانه باید مدت زمان معینی هم باید برای انجام هر کار در نظر بگیریم تا مسیر عصبی آن کار در ذهن ما ساخته شود ). به همین دلیل وقتی کار یا یادگیری مهارت جدیدی را شروع می کنید نباید از خودتان انتظار داشته باشید که در عرض یک یا دو هفته به نتیجه ایده آل خودتان برسید.

عادت چگونه ایجاد می شود ؟

 

 برای اینکه کار، مهارت یا تغییری که در زندگی خود ایجاد کرده ایم در ذهن ما به شکل یک عادت در بیاید باید به تکرارهای خود به مدت حداقل ۳ الی ۶ ماه ادامه دهیم تا مسیرهای عصبی تشکیل شده محکم تر و قوی تر شوند در واقع زمانی ایجاد می شود که مسیرهای عصبی قطور و محکمی ساخته شده باشند و این تنها زمانی اتفاق می افتد که ما به مدت حداقل ۳ الی ۶ ماه آن کار را مدام تکرار کرده باشیم به این ترتیب عادت در وجود ما شکل می گیرد. و مغز ما که فرمانده بدن ماست بسیار علاقه دارد که کارها با کمترین انرژی انجام دهد و شما با تکرار کردن کارها و ساخت مسیرهای عصبی قدرتمند این خواسته مغز را برآورده خواهید کرد. و دقیقاً به همین ویژگی مغز است که وقتی شما کار یا مهارت جدیدی را شروع می کنید اینقدر ذهن شما به مخالفت با شما می پردازد. ( در مقاله های بعدی به شما یاد می دهم که چگونه از این مانع عبور کنید).

 

چطور تغییرات جدید را به شکل یک عادت همیشگی در بیاوریم ؟ به طوری که برای همیشه در ذهن ما باقی بماند.

برای اینکه بتوانیم تغییرات یا عادت های جدید را برای همیشه در ذهن خود نگه داریم باید آن کار را وارد ضمیرناخودآگاه خود کنیم. چون هر چیزی که وارد ضمیرناخودآگاه ما شود برای همیشه در آنجا باقی می ماند حتی اگر مدتی از آن استفاده نکنیم باز هم در آنجا باقی خواهند ماند.

 

اما حال چگونه باید تغییرات یا عادت های جدید را وارد ضمیرناخودآگاه خود کرد؟

هر چیزی که شروع به انجام آن می کنیم ما به طور کاملاً آگاهانه انجام می دهیم. به طور مثال وقتی که کتاب می خوانیم یا در کلاس ها یا سمینارها و وبینارهای آموزشی شرکت می کنیم این کارها را به صورت آگاهانه و از طریق ذهن خودآگاه خود انجام می دهیم.

و حالا اگر بخواهیم مطالب جدیدی که یادگرفته ایم،‌ استفاده کنیم باید آن را وارد زندگی خود و ضمیرناخودآگاه خود کنیم. اما چطور می توانیم این کار را انجام دهیم؟ نحوه ارتباط بین ضمیرخودآگاه و ضمیرناخودآگاه ما چگونه است؟

نحوه ارتباط بین ضمیرخودآگاه و ناخودآگاه در تکرار است. شما هر چیزی را که به مدت معینی در ذهن خود تکرار کنید وارد ضمیرناخوداگاه شما می شود فرقی نمی کند که کار به صورت عملی باشد یا ذهنی شما هر چیزی را که در ذهن خود تکرار کنید اعم از فکر ،‌ احساس و غیره همه وارد ضمیرناخودآگاه شما می شوند. اما چه مدت طول می کشد تا این اطلاعات و تغییرات جدید وارد ضمیرناخودآگاه ما شوند؟

 برای اینکه هر کار یا مهارت یا اطلاعات جدیدی را که یادگرفته ایم وارد ضمیر ناخودآگاه ما شوند و برای همیشه در آنجا باقی بمانند باید ۶ ماه الی یک سال آن کار یا مهارت را تکرار کنیم.

 

حالا از کجا بفهمیم که مسیرعصبی جدید در ذهن ما ساخته شده است؟

از طریق چند نشانه می توانیم بفهمیم که مسیرعصبی جدید در ذهن ما ساخته شده.

۱-انجام آن کار خیلی برای ما راحته و ما با کمترین انرژی آن کار را انجام می دهیم.

۲-در سریع ترین زمان ممکن و بدون هیچ مشکلی آن کار را انجام می دهیم.

۳-به انجام آن کار عادت کرده ایم.

 

اگر این مطلب برای شما مفید بود با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

ممنون میشم نظر و پیشنهاداتتون رو با ما به اشتراک بگذارید.

ارتباط از طریق پیج اینستاگرام مژگان میرزایی :

https://www.instagram.com/mozhganemirzaee?utm_source=qr&igsh=OTEzdTl1bzd3em9k

ارتباط از طریق کانال تلگرام:

https://t.me/mindclinik1

مطالب مرتبط
7 دقیقه

آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی

takman

با ما همراه باشید در این مقاله به دنبال توضیح آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی و آموزش وردپرس در شهرقدس هستیم. همچنین بابت موارد جانبی آموزش وردپرس در قلعه حسن خان به شما مشاوره می‌دهیم. امروزه با توجه به افزایش جمعیت و افزایش نیازهای افراد، کسب و کارها نیز گسترش یافته‌اند و دیگر فقط محدود […]

6 دقیقه

درآمد انیمیشن ساز چقدر است؟ 

takman

انیمیشن‌ سازی در واقع هنر جان بخشی به اشیا بی جان می‌باشد. در واقع انیمیشن‌ساز کسی می‌باشد که توانایی خلق هنر تصاویر دو بعدی را دارد. این شخص می‌تواند در بخش‌های مختلف تیزر‌های تبلیغاتی، کارتون‌های تلویزیونی و موزیک ‌ویدئوها فعالیت کند. لذا افراد برای ورود به بازارکار انیمیشن ‌سازی باید مهارت‌های خاص این رشته را […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Subtotal 0 تومان
error: تمام حقوق متن برای مدیر سایت مایندکلینیک ثبت شده ست